EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Allt du behöver veta om att få en piercing

Att få piercingar i Stockholm blir alltmer populärt. Oavsett om du är ute efter något subtilt som en näs piercing eller något mer vågat som en ögonbrynspiercing finns det många olika ställen på kroppen som kan piercas. I det här blogginlägget kommer vi att titta på de mest populära typerna av piercingar och hur man får dem gjorda på ett säkert och smärtfritt sätt.

Det här är en piercing 

Öronpiercingar är en av de äldsta formerna av kroppsmodifiering och är fortfarande otroligt populära idag. Öronpiercingar kan göras var som helst längs örat men några av de vanligaste platserna är loben, brosket, snäckan, tragus och daith. Det är viktigt att gå till en professionell piercer som har all nödvändig säkerhetsutrustning och erfarenhet som behövs för att göra din piercing på ett säkert sätt.

Piercingar i näsan

Näspiercing är ett annat populärt alternativ som har vunnit mark under de senaste åren. Det finns flera olika typer av näspiercings tillgängliga, till exempel näsborrpiercing, septumpiercing, bropiercing och näsryggspiercing. När du får en näs piercing är det viktigt att se till att du väljer en kvalificerad professionell som vet hur man gör det på rätt sätt eftersom det finns många nervändar i området som måste undvikas under proceduren.  Det brukar ta cirka 5-10 minuter för en näspiercing beroende på vilken typ du väljer.

Andra populära typer av piercingar

Det finns även andra typer av piercingar som har blivit alltmer populära, till exempel ögonbrynspiercingar, läppiercingar, tungpiercingar, navelpiercingar och genitalpiercingar. Dessa typer av piercingar kräver ofta mer tid än öron- eller näspiercingar så det är viktigt att hitta en erfaren yrkesman som vet vad de gör innan man låter göra någon typ av kroppsmodifiering.   Det är också viktigt att komma ihåg att dessa typer av piercingar kan ta längre tid än andra att läka så se till att du tar extra hand om dig själv under läkningsprocessen genom att följa instruktionerna för eftervård noggrant.

Det är viktigt att se till att du gör din forskning i förväg och hittar en erfaren yrkesman som vet vad de gör innan du går vidare med någon typ av kroppsmodifieringsprocedur. Se till att du följer alla eftervårdsinstruktioner noggrant för optimala läkningsresultat och njut av ditt nya utseende! Om du är redo för en ny look, varför inte överväga att få piercingar? Med så många olika ställen på kroppen som är tillgängliga för piercing finns det garanterat något perfekt för alla!

Mest lästa artiklar