EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Duka upp till kalas med muminmuggar

Muminmugg Lilla My och Muminmugg Stinky samt Maileg mus och Maileg Kanin

Nu kan du duka upp till kalas med muminmuggarna som Muminmugg Lilla my och Muminmugg Stinky. Två roliga karaktärer från sagorna om Mumintrollen. Du kan du ka upp detta på en smidig Muminbricka. på så sätt kan du servera kaffe eller saft i någon utan produkterna från Mumin. Det finns även flera olika Arabia mumintallrikar som du kan servera den hemmagjorda gräddtårtan på. Det finns även speciella säsongsunika serier som Mumin säsongsmugg 2022.

Njut av ditt goda medhavda macka, varm choklad eller kaffe i dina Mumin sommarmugg fiske versionen. Vill du använda en Muminmugg som kan vara en ständigt följeslagare på vandring och fisketurer så se Mumins emaljprodukter. Dessa har det söta Muminmotivet och samtidigt tål att användas ute i naturen.

Vad är en Muminfigurin och hur fungerar Mumin i begränsad upplaga

Du har säkert hört figurin i olika sammanhang, och det betyder en avbildning i miniatyr. Det finns även Muminfiguriner som du kan samla på i Mumins begränsade upplaga. Muminfiguriner är både en gullig present som en vacker inredningsdetalj i barnrummet eller på någon annan plats i ditt hem. Muminfiguriner och figuriner i stort är smidiga samlarföremål som oftast håller sitt värde över tid.

Anledningen till att Mailegs produkter som exempelvis Maileg mus är väldigt populära

Maileg Mus och Maileg Kanin är små söta mjukdjur som passar som gosedjur, som leksak eller som inredning. Att just Maileg är så populära är att de har en serie av produkter som passar barn i olika åldrar. Mjukdjuren fungerar extra bra att både leka med som att ha i barnvagnen.

Bland Mailegs produkter i deras miniserie finner du Maileg: Te och Kaka för Två, Spis med Tillbehör, Kök med Bröd, Kylskåp, Matvaror i Låda och Vintage Picknickset kommer skapa roliga lekar. Det finns även i flera serier som Maileg Vagga, Sittvagn, Skötbord och mycket annat som du kommer skapa många roliga lekar för både dig och ditt barn.

Mest lästa artiklar