EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Solskydd – Solskyddsfilm för effektivare glas

Bilden visar: Solskyddsfilm som minskar energiförbrukningen och skapar en behaglig inomhusmiljö.

Letar du efter ett solskydd med en effektiv solskyddsfilm för soliga dagars envisa solstrålar? Att skydda dina fönster och samtidigt förbättra inomhusmiljön är enkelt med solskyddsfilm. Genom att applicera solskyddsfilm på dina glasytor. På så sätt kan du dra nytta av flera fördelar, från energibesparing till ökad komfort och estetisk förbättring.

Fördelar med solskyddsfilm för bättre glas

 • Energibesparing: Genom att montera solskyddsfilm eller UV-skydd på dina fönster kan du minska energiförbrukningen avsevärt. Vilket resulterar i ekonomiska besparingar på energikostnaderna.
 • Förbättrad arbetsmiljö: Solens värme kan vara besvärande, men med solskyddsfilmen minskar den mängd värme som släpps in i lokalen. Detta bidrar till en mer behaglig arbetsmiljö.
 • Skydd mot skadlig strålning: Solskyddet blockerar över 99 % av den skadliga UV-strålningen. Vilket är fördelaktigt för både människors hälsa och skyddet av inredning i lokalen.
 • Bättre inomhusklimat: Genom att minska mängden värme som tränger in i byggnaden. Detta hjälper solskyddsfilm att upprätthålla ett mer konstant och bekvämt inomhusklimat.
 • Estetiskt tilltalande: Solskyddsfilm ger inte bara praktiska fördelar. Utan ger också byggnaden ett estetiskt upplyft med sina trevliga nyanser och skyddande yttre.

Välj rätt solskyddsfilm för dina behov

 • Varierande nyanser och färger: Beroende på dina preferenser och önskemål kan du välja mellan olika nyanser och färger av solskyddsfilm för att passa din lokal perfekt.
 • Specialfilmer för specifika behov: Om dina fönster inte är tillverkade av vanligt fönsterglas. Det finns specialfilmer som kan absorbera ultravioletta strålar och skydda inredning från åldrande och missfärgning.
 • Anpassning för optimalt resultat: För att uppnå bästa resultat är det viktigt att solskyddsfilm är noggrant färdigskuren. Samt även perfekt anpassad efter dina fönsters exakta mått.

Effektivt UV-skydd och långvarigt skydd

 • Skydd mot värme och UV-strålning: Med solfilm på fönstren kan du avvisa upp till 85 % av värmen och blockera över 99 % av den skadliga UV-strålningen. Vilket ger omfattande skydd för din lokal.
 • Bra för alla byggnader: Solskyddsfilm kan med fördel användas i alla typer av byggnader och fastigheter. För att på så sätt skydda mot solens strålar utan att minska naturligt solljus eller utsikten.
 • Rätt monteringsplats: Valet mellan insidan och utsidan av fönstret för montering av solfilm beror på faktorer som termisk sprickbildning. Professionell rådgivning kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Hållbarhet och skötselråd

 • Hållbara material: Solskyddsfilm är tillverkade av hållbara metaller och legeringar, vilket garanterar lång livslängd och effektivt solskydd.
 • Enkel underhåll: De flesta fönsterfilmer är behandlade med slitstarka ytbehandlingar som tål normalt underhåll, inklusive rengöring med vatten.
 • Råd och support: För rätt val av solskyddsfilm och för att få din film att hålla länge. Genom det kan du alltid rådfråga experter för personlig support och rådgivning.

Skydda glasen, förbättra lokalen

Solskyddsfilm är inte bara en praktisk investering för att skydda ditt glas och inredning, utan även ett sätt att förbättra inomhusklimatet och skapa en mer behaglig arbetsmiljö. Genom att välja rätt film och monteringsalternativ kan du njuta av solens ljus utan att behöva oroa dig för dess negativa effekter. Hör av dig till en expert på solskyddsfilm och ta steget mot ett mer komfortabelt och skyddat utrymme. Nu kan du lära dig mer om solskydd hos exempelvis Filmtek.

Mest lästa artiklar