EMAGASINET

Search
Close this search box.

Bästa sättet att hitta giveaways till mässor

Giveaways till mässor, profiltryckta vattenflaskor och tygpåse med tryck

Letar du efter unika giveaways till mässa, som giveaways med tryck eller kanske till några giveaways med eget tryck till en kommande mässa. Det finns olika sätt att skapa giveaways till företaget och mässan bland profilprodukter.

Profilprodukter kan vara allt från vattenflaskor med tryck, eller en praktisk tygpåse med tryck. Vill du så kan du även trycka upp ett gäng egna T-shirt med eget tryck som du kan dela ut till kunder eller på en mässa.

Profilreklam har du säkert sett på reklampennor som utgår från en vanlig penna, men med en speciell tryckteknik kan du skapa unika pennor med tryck. Med profiltryck kan du utöver mässmaterial även trycka upp jackor med tryck, vilket gör sig bra som företagstryckta företagspresenter med din egna logotyp.

Så här kan du enkelt skapa snygga giveaways, profilkläder och profilprodukter

Att skapa profilkläder med eget tryck som exempelvis arbetskläder med tryck är nu relativt enkelt. Hos exempelvis klickprofil.se kan du hitta massor med inspiration om vad som går att profiltrycka och hur du kan använda dessa på mässor och inom företaget.

En giveaway-mässa är ett reklameevenemang där företag ger bort sina produkter eller tjänster till potentiella kunder. Denna typ av marknadsföringsevenemang är ett utmärkt sätt att skapa intresse för ditt företag och dess erbjudanden. Dessutom är det ett roligt sätt att träffa nya människor och få kontakt med potentiella kunder.

Det finns två huvudtyper av giveaway-mässor

Där företag ger bort sina produkter eller tjänster samt de där företag ger bort sitt eget tryckta material. Giveaway-mässor är ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag och dess erbjudanden.

Dessutom är det ett roligt sätt att träffa nya människor och få kontakt med potentiella kunder. Giveaway-mässor är en utmärkt marknadsföringsmöjlighet för företag av alla storlekar.

Om du funderar på att delta i en sådan bör du se till att ha gott om högkvalitativa giveaways till hands. Och ta dig tid att prata med varje person som kommer förbi din monter så att du kan bygga relationer med potentiella kunder.

Mest lästa artiklar