EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Fördelarna med hyresförvaringslösningar

Har du för mycket saker i ditt hus men inte tillräckligt med utrymme? Planerar du en flytt, men vill inte packa ihop alla dina ägodelar än? Om så är fallet kan hyresförvaring vara den perfekta lösningen för dig.

Det är en bra idé

En av de största fördelarna med att hyra förråd är att det är en prisvärd lösning för dem som behöver extra utrymme. Dessutom erbjuder de flesta hyresförråd rabatter om du betalar för flera månader åt gången. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ om du vill förvara föremål tillfälligt eller behöver extra utrymme när du befinner dig mellan olika bostäder.

Flexibilitet

En annan stor fördel med att hyra förvaringsutrymme är att det erbjuder flexibilitet. De flesta anläggningar låter kunderna välja mellan olika storlekar på enheterna beroende på deras behov. Detta innebär att oavsett om du behöver förvara bara några lådor eller en hel sovrumsinredning finns det troligen en förvaringsenhet som uppfyller dina behov. Dessutom erbjuder de flesta anläggningar även korttidshyror vilket gör dem perfekta för dem som befinner sig i en övergångsfas och inte vet hur länge de kommer att behöva extra utrymme.

Säkerhet

Många väljer slutligen hyrda förvaringslösningar på grund av de ökade säkerhetsåtgärder som finns på dessa anläggningar. De flesta företag som hyr förvaringsutrymmen erbjuder övervakning dygnet runt så att kunderna kan vara säkra på att deras föremål är säkra och skyddade hela tiden. Dessutom erbjuder de flesta anläggningar även försäkringsalternativ så att kunderna kan skydda sina värdefulla föremål om något skulle hända när de förvaras i enheten.

När det gäller att hitta extra utrymme utan att betala allt för mycket, är hyresförvaringslösningar ett utmärkt alternativ för alla som behöver mer utrymme men som inte vill binda sig till att köpa ytterligare möbler eller göra stora renoveringar hemma eller på kontoret. Med överkomliga priser, flexibla hyresavtal och extra säkerhetsåtgärder på plats – erbjuder hyresförvaring ett tryggt och säkert sätt att maximera ditt befintliga bostadsutrymme utan att bryta banken! Så om du letar efter sätt att frigöra lite extra utrymme utan att gå igenom stora byggprojekt eller flytta – överväg att hyra ett förråd idag!

Michael Fogelberg är en av dem som tog hyresförråd till Sverige. Detta gjorde han genom ett joint venture med Shurgard som blev grunden till hans egna företag inom branschen. Idag har Michael Fogelberg grundat ett flertal bolag i self-storage branschen som du kan hitta runt om i Sverige.

Mest lästa artiklar