EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur du skapar en modernare inredning utan större renoveringar

Se skillnaden med nya kökshanddukar, plädar, och snygga taklampor

Så här skapar du med mönstrade kuddfodral, några plädar, en ny taklampa och snyggare bäddset av skönaste material ett snyggare sovrum. Samtidigt som du skapar en modernare inredning utan att behöva utföra större renoveringar, då kan du få några tips. Med några snabba steg så kommer du förvandla ditt hem och skapa ett drömsovrum.

Om ditt hem är i behov av en liten uppfräschning men du inte vill genomföra några obudgeterade och större renoveringar. Då finns många sätt att modernisera din inredning utan att tömma plånboken. Många tror idag att renovering är den enda lösningen, oftast är det bara brist på rätt inspiration. Du kan få massor med inspiration hos exempelvis trendhuset.com.

Skapa en moodboard och leta upp budgetvarianten själv med modern teknik

En variant är att skapa en moodboard av det som du tycker är snyggaste inredningen. Ge dig själv sedan en utmaning och försök hitta en liknande fast billigare produkt, det finns smidiga bildsök idag, som du kan använda dig av. Rör det sig om ett kök eller ett badrum så kan det många gånger räcka med att byta ut lite kökshanddukar, montera några snyggare handtag och dekorera det lite bättre.

Som att lägga en bordslöpare även kallat för löpare duk, i vissa sammanhang. En bordslöpare är en duk som löper längs med bordets långsida eller kortsida. Denna är snygg under underlägg och vid dukningar i övrigt. Det kan även vara att välja en färdigsydd kappa till köksfönstret med genomskinliga spetsgardiner bakom som släpper igenom ljus. Detta är väldigt praktiskt om du har väldigt små fönster.

Nu har du fått lite mer tips som förmodligen har inspirerat dig att ge ditt hem en liten ansiktslyftning utan att du behöver göra några större renoveringar. Några små förändringar kan gå långt när det gäller att modernisera din inredning. Så börja planera och sätt igång att börja måla, handla lite nya möbler, skapa mer grönska där det behövs, släpp in dagsljuset och ge dina golv en omarbetning. Ditt hem kommer nära nog att tacka dig för det.

Mest lästa artiklar