EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur man dekorerar för en möhippa

Om du har fått i uppdrag att dekorationer för en möhippa vill du se till att det blir extra speciellt. Det är ju trots allt den sista chansen före brudens stora dag!Var kreativ med dessa roliga idéer för att dekorera till en möhippa som kommer att få alla gäster att prata.

Välj ett tema: Välj ett tema

Det första steget i att fixa kalasdekorationer för ett evenemang är att välja ett tema. Detta kommer att hjälpa dig att bestämma vilken stil av dekorationer du behöver köpa eller göra själv. Några populära teman för en möhippa är:

  • Boho chic
  • Vintage glam
  • Stadschick
  • Rustik glam

När du har ett tema i åtanke kan du fundera på vilken typ av dekorationer som passar bäst till den stilen. Ballonger är alltid populära, men du kan också använda serpentiner, lyktor och till och med konfetti i era valda bröllopsfärger. Var kreativ och ha kul med det!

Ballonger är alltid en bra idé

Oavsett vilken typ av dekoration för bröllop du väljer är ballonger alltid en bra idé. De är relativt billiga och kan användas för att skapa alla möjliga olika utseenden. Du kan satsa på en överdriven look genom att fylla rummet med dussintals ballonger i olika storlekar, eller hålla det mer enkelt med bara några strategiskt placerade ballonger. Samla ihop dem för att skapa fokuspunkter, eller snurra upp dem längs väggarna eller taket. Se bara till att du har tillräckligt med helium för att hålla dem svävande!

God mat

Skapa en imponerande dessert display eller ett välsmakande charkbord som kommer att imponera på dina gäster. Om du behöver lite inspiration kan du ta en titt på Pinterest – det finns oändliga möjligheter! Se bara till att inkludera något för alla, särskilt om du har gäster med kostrestriktioner. Några välplacerade skyltar hjälper till att guida dina gäster till det de letar efter. Slutligen får du inte glömma underhållningen!

Lekar är viktiga för varje bra möhippa

Förbered dig i förväg genom att skriva ner några roliga idéer och se till att du har allt du behöver till hands innan den stora dagen kommer. Från klassiska lekar som sanning eller konsekvens till mer unika alternativ som underhåller gäster.

Med dessa roliga idéer kan du lätt dekorera för en oförglömlig möhippa som bruden och alla hennes vänner kommer att älska. Kom bara ihåg att välja ett tema, införliva ballonger och ställa upp en imponerande godis- eller snacks-station. Glöm inte heller spel och andra former av underhållning! Med lite planering kan du ordna en fest som alla kommer att prata om långt efter bröllopet.

Mest lästa artiklar