EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Hur man organiserar ett barnkalas med en budget: Tips och idéer

Om du letar efter sätt att ordna ett barnkalas med en liten budget, behöver du inte leta längre! I det här blogginlägget kommer vi att ge dig några tips och idéer som hjälper dig att fira ditt barns födelsedag utan att spendera för mycket pengar. Det finns många olika teman för barnkalas, så välj ett som ditt barn kommer att gilla. Du kan också spara pengar genom att göra en del av dekorationerna själv. Vi hoppas att dessa tips hjälper dig att göra ditt barns födelsedagsfest till en succé! Du hittar alla festartiklar du behöver på Festbutikken.se.

Så här kan du spara pengar på barnkalaset

Att ordna ett barnkalas kan vara både dyrt och tidskrävande. För att spara både pengar och stress har vi samlat några tips och idéer om hur man kan ordna ett barnkalas på en budget.

Ett sätt att spara pengar är att välja ett tema som lätt kan återskapas med saker du redan har hemma eller kan låna av vänner. Ett tema om rymden kan till exempel skapas med svarta sopsäckar som tejpas fast på väggen för att skapa stjärnor, hängande lyktor som planeter och gamla kartonger som raketer.

Om du behöver köpa nya dekorationer, försök att hålla dig till en färgskala och köp saker som kan användas för flera olika ändamål. Till exempel kan serpentiner användas både som vägg- och bordsdekoration, och ballonger kan användas som mittpunkt eller fyllas med helium och hängas upp från taket.

Gör dekorationerna själv

Ett annat sätt att spara pengar är att göra en del av dekorationerna själv. Det kan vara en rolig aktivitet som du kan göra tillsammans med ditt barn inför födelsedagsfesten. Några enkla idéer för självgjorda dekorationer är målade kartongutklipp, pom-poms av silkespapper och girlanger av streamer.

Spara på maten med billiga snacks

Om du letar efter sätt att spara pengar på maten kan du försöka göra enkla snacks som popcorn eller smörgåsar i stället för att köpa dyr färdiglagad festmat. Du kan också fråga gästerna att ta med sig en maträtt att dela med sig av.

Mest lästa artiklar