EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Inred ditt hem enkelt med tapeter och färg

Bilden visar en renovering med färg och tapet. Med moderna tapeter och färger hos picment.se. Hitta allt du behöver och köp tapeter onlin

Inred ditt hem enkelt med snygga tapeter och moderna färger. Kombinera både färger och tapet och skapa underbara rum som är enkla att inreda. Tapeter kan omedelbart förvandla vilket rum som helst i ditt hem.

En tapet tillför färg, textur och personlighet till varje rum. På exempelvis picment.se finns ett stort urval av tapeter, fototapeter och självhäftande film. Det finns även nya och spännande produkter för många olika typer av väggbeklädnad.

Med en välsorterad tapetbutik online finner du alltid det största urvalet av tapeter, från ledande tillverkare. Du hittar välkända tillverkare som Sandberg, Boråstapeter och Ferm Living tapeter.

Söker du efter något mer klassiskt då kan William Morris tapeter vara väldigt vackra. Med Rebel Walls fototapeter kan du skapar snygga skiftningar mellan olika stilar. Hos en välsorterad tapetbutik online så hittar du även ofta ett eget sortiment av tapeter.

Tapettyper som finns hos Picment

På exempelvis Picment erbjuds det ett stort antal olika typer av tapeter att välja mellan, även egenproducerade. Oavsett om du letar efter något klassiskt eller modernt. Det finns verkligen allt tänkbart. Från mer texturerat papper till ett vinylbelagt papper och papper med tygbakgrund upp till snygga stuckaturer. Det breda urvalet har något för alla.

Det finns allt från tapeter som är enkla att montera, samt även självhäftande filmer att fästa på hyllplan och inredning. Letar du efter inspiration och vill hitta något riktigt unikt kan du kolla in deras samling av specialtryckta fototapeter.

Fördelar med att använda specialanpassade tapeter och färger i ditt hem

Tapeter har många fördelar jämfört med traditionella färger, när det gäller att dekorera ditt hem. Till att börja med är det mycket lättare att rengöra än målade väggar. Det är i princip bara att torka av med en lätt fuktad trasa.

Planerar du dock att måla rummet med olika fondväggar där du riskerar att spilla, som exempelvis i ett kök. Då kan det därför vara bra att redan från början välja ut både en färg eller en tapet som enkelt går att torka av. Det finns både speciella tapeter som tål lite tuffare rengöring och färger som klarar av att torkas av upprepade gånger. Utan att för den skull nötas eller missfärgas.

Mest lästa artiklar