EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Inspiration till skifferplattor och skiffersten

Skiffer som bryts i Offerdalområdet har en mycket speciell struktur som får stenen att skimra i regnbågens alla färger, särskilt när den blir våt. Den vackra ytan gör stenen populär hos både entreprenörer och privatpersoner, särskilt i bostadsgårdar, offentliga trädgårdar och parker.

Om du letar efter inspiration för skifferplattor eller skifferstenar behöver du inte leta längre – vi har samlat några av våra favoritexempel på hur detta mångsidiga material kan användas.

I det här första exemplet har skifferns naturliga grå färg tillåtits skina igenom, vilket skapar ett ljust och luftigt badrumsutrymme. Grått är ett populärt val för badrum eftersom det skapar en känsla av lugn – perfekt för att koppla av i efter en lång dag.

Den här ombyggnaden av köksön visar hur omvälvande skiffersten kan vara. Tidigare var ön tillverkad av vardagliga material som laminat och formica. Men efter att ha klätts med granitgråa skifferplattor ser den ut att höra hemma i en tidning! Om du är uttråkad av ditt kök men inte vill göra en fullständig renovering kan du överväga att kakla om dina bänkskivor för en omedelbar uppdatering.

Slutsats

Oavsett om du vill lägga till en touch av lyx till ditt hem eller helt enkelt vill skapa ett utrymme som känns lugnt och fridfullt, är skifferplattor och sten definitivt värt att överväga. Vi hoppas att dessa exempel har gett dig lite inspiration till ditt eget projekt!

Mest lästa artiklar