EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Så här håller du din bil fräsch hela året

Poppy Grace Mate luftfräschare för din bil, lastil eller EPA

Håller din bil fräsch hela året med en Poppy luftfräschare. Sommartid är den perfekta tiden för att ta bilen på en lång biltur med fönstren nere. Men om din bil luktar något mossigt eller som förra veckans snabbmat kan den perfekta bilresan snabbt förvandlas till en mardröm.

Som tur är finns det några enkla sätt att hålla bilen fräsch hela året om. Vill du njuta av en väldoftande bil så kan du välja Poppy luftfräschare från Poppy Grace Mate serien och tillhörande Poppy dofter och tillbehör som Poppy ljusplatta.

Skapa en trevligare doft i bilen med en Poppy luftfräschare

Det finns några olika sätt att enkelt få din bil att lukta bättre med en luftfräschare. Ett av sätten är att köpa en burk med tryckluft och använda den för att spraya in i ventilerna. Detta kommer att hjälpa till att avlägsna eventuella kvarvarande lukter från själva ventilerna. Det andra sättet är att köpa en luftfräschare som är särskilt utformad för bilar.

Dessa luftfräschare kommer vanligtvis i form av en klämma som du kan fästa på ventilen eller ett hängande träd som du kan placera i baksätet. Det är oftast inga snygga och smidiga lösningar. Allt som oftast består inte heller doften så bra. Välj då istället en Poppy doftfräschare som håller betydligt längre och garanterat ser oerhört snygg ut i din bil.

Ett annat sätt att hålla bilen fräsch är att dammsuga den regelbundet. Detta hjälper till att ta bort all smuts, damm eller smulor som kan orsaka den dåliga lukten. Glöm inte att inreda och styla bilen med snygga ledbelysning för bil. Se till att dammsuga sätena, golvmattorna och bagageutrymmet samt insidan av själva bilen. Glöm slutligen inte bort bilens utsida. Tvätta och vaxa den regelbundet för att förhindra att smuts och smuts samlas upp som kan bidra till den dåliga lukten.

Mest lästa artiklar