EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Kashmirtröjor för män

Kashmirtröjor för män har sitt ursprung i Kina. Efter det kom det till de europeiska länderna. 100% kashmirtröjor, kashmirkoftor, kashmirtröjor, kashmirvästar, dessa produkter kan vara gjorda av ren kashmir eller kashmir blandat med en annan fiber, precis som merinoull, siden, bomull. Dessa tröjor kan också vara gjorda av 100% merceriserad merinoull och 100% siden eller merinoull blandat med bomull, siden.

Det är värt att spendera Kashmirtröja herr lite extra tid när du köper kashmirtröja, genom att göra detta kan du komma över ett riktigt fynd som ger dig stora besparingar. Det sägs att kashmirtröjor är beroendeframkallande eftersom när du väl köper en och bär den för första gången finns det en garanti att du kommer att gå tillbaka för en till. Kanske är det magin med kashmir som får dig att känna dig extremt speciell även om du bara är klädd i jeans och tröja. Kashmirtröjan är gjord av ull från underrocken av den långhåriga geten från Kashmir som är vävd eller stickad till mjuka tyger som är lyxiga vid beröring. Det är en fin, tät väv. Det är ett perfekt lager under en kostym eller kavaj. Det är en säsong mindre tilltalande med huvudsakligen lätt kashmir med en smalare passform. Med ribbstickad fåll och ärmslut.

Den är också gjord av ullen från Capra Hircus-geten, som finns på höjder av 14 000 fot och uppåt, där temperaturen sällan stiger över minus 30 grader på vintern. Kashmir är getens mjuka hår, som ligger under det grova ytterhåret. Varje get producerar bara cirka 3 uns eller 90 gram kashmirull varje år.

Mest lästa artiklar