EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Så här installerar du en Tesla-laddningsstation för hemmet

Fler och fler kör elbilar nuförtiden, och ett av de mest bekväma sätten att ladda din Tesla är att installera en laddningsstation hemma. Det är inte bara bekvämare än att behöva gå till en offentlig laddningsstation, utan det kan också spara dig pengar i längden. Att installera en hemmaladdningsstation för din Tesla är faktiskt inte så svårt som du kanske tror. I det här blogginlägget går vi igenom processen steg för steg så att du kan ha din egen laddningsstation för hemmet igång på nolltid.

Bloggkropp:

  1. Välj rätt plats för din hemmaladdningsstation. Helst vill du välja en plats som ligger nära ett befintligt uttag och där din bil kommer att parkeras oftast. På så sätt blir det lätt att komma åt den när du behöver ladda bilen.
  2. När du har valt den perfekta platsen är det dags att installera själva laddningsstationen. Om du är händig med verktyg kan du förmodligen göra detta själv. Men om du inte är bekväm med att göra elarbeten är det bäst att anlita en professionell elektriker för att göra jobbet åt dig.
  3. När laddningsstationen är installerad är allt som återstår att göra att ansluta bilen och låta den laddas över natten. Så är det! Nu kan du vara trygg i vetskapen om att din Tesla alltid har tillräckligt med juice för att ta dig dit du behöver åka.

Att installera en laddningsstation för din Tesla i hemmet är ett utmärkt sätt att spara tid och pengar på lång sikt. Dessutom är det faktiskt inte så svårt som det kan verka vid första anblicken. Följ bara de steg som beskrivs i det här blogginlägget så har du din egen laddbox från EVconcept igång innan du vet ordet av.

Mest lästa artiklar