EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Växthus i alla storlekar!

Fler och fler människor tänker på vad de äter och fokuserar på mat som är bra för naturen och inte sprayas med skadliga kemikalier. Det kan vara svårt att veta när man köper grönsaker och frukt till exempel. Som ett resultat av detta börjar många nu köpa växthus, där de kan odla sina egna grönsaker och vara helt säkra på vad de äter. Men att veta vilket växthus du behöver och var man kan hitta det kan vara svårt så kolla in Norhage.se för att få lite tips och inspiration.

Norhage är ett företag som har hjälpt hundratals människor att bygga växthus av alla de slag genom åren. De har allt från ett litet träväxthus man kan ha på baksidan till ett stort industriväxthus för företaget. På så sätt kan du som kund hitta exakt vilket växthus som passar dig och din situation bäst.

Vill du ha ett vackert, effektivt och miljövänligt växthus är ett växthus i trä ett perfekt val. Bågarna på huvudramen är gjorda av baltisk björkplywood. Grunden är gjord av högtrycksbehandlad gran. Detta ger en innovativ men okonventionell design som du inte hittar i något annat växthus. Till exempel låter den sluttande designen all snö glida av taket och lasta av lasten på vintern, vilket ger den ett helt unikt utseende. Ett växthus i trä är perfekt för det nordiska klimatet just för att det är gjort i trä och har denna svängda design. De är också bättre för naturen, just för att de är gjorda av trä snarare än metall.

Så är du intresserad av ett växthus framöver bör du besöka Norhage!

Mest lästa artiklar