EMAGASINET

Search
Close this search box.

Vi tar hand om din hund!

En väldigt vanlig dröm bland många människor är att skaffa hund. Vissa gör det för sällskapets skull medans andra kanske blandar nytta med nöje och tar med sin hund ut på jakt. Oavsett av vilken anledning man vill skaffa hund så finns det vissa förutsättningar som krävs, men även förberedelser. Att ha en hund kräver mycket tid, och allra främst de första månaderna.

En vuxen hund får endast vara ensam i ett par timmar, alltså inte en hel arbetsdag vilket innebär att det kräver att hunden ska få en promenad och kunna uträtta sina behov minst en gång under din arbetsdag. Och här börjar pusslandet, vissa har förmånen att kunna ha med sin hund till arbetet men det är långt ifrån alla som har den lyxen. Detta är något man helst ska ha funderat på innan man får hem sin hund.

En smidig lösning är att anmäla sin hund till hunddagis. Det är inte gratis men det är en fantastisk lösning. Hunddagiset MyDogCare har utbildade och mycket erfarna hundskötare på sina hunddagis i Stockholm. Detta ger dig en plats för din hund att bli omhändertagen medans du kan känna dig trygg för där är din hund i händerna på folk som tar hand om din hund som om det vore deras egna.

MyDogCare har lokaler på flera platser i Stockholm, deras hunddagis finns i Vasastan, Östermalm, Södermalm och Kungsholmen!

Mest lästa artiklar