EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Videomöten i bästa kvalité

Under denna tid då vi har varit tvungna att undvika andra människor så mycket som möjligt har många företag börjat jobba hemifrån. Detta har givetvis gjorts eftersom smittspridningen på kontoret är mycket stor. Men att arbeta hemifrån har gett många människor ett nytt perspektiv på hur man arbetar. Företaget sparar inte bara på kontorskostnader, utan personalen sparar också tid eftersom de inte behöver pendla.

Detta har lett till videokonferenser på Internet. De mest använda applikationerna är Zoom, Microsoft Teams, Google Meets, Skype och Hangouts. Detta är något som många företag insett är väldigt smidigt och kommer fortsätta ha som arbetssätt även framöver.

Få hjälp med tekniken

LAV är ett konferensteknikföretag med många års erfarenhet inom branschen. LAV ger er konferensteknik som ger en integrerad lösning för välplanerade och spontana möten. De har även AV-teknik, som är en teknik som överför audiovisuell data. Naturligtvis kommer detta att anpassas helt efter dina behov. Med sitt breda utbud av produkter och tjänster kommer ditt företag att kunna ta det till nästa nivå.

Om du behöver hjälp med videokonferenser eller AV-teknik är det enkelt att kontakta LAV.

Mest lästa artiklar