EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Ytterdörren ger första intrycket

Tänk på när du senast gick in i ett nytt hus. Vad var det första du lade märke till? Troligen var ytterdörren en av de sakerna. Ytterdörrar är otroligt viktig eftersom det är det första gästerna ser när de går in i ditt hem. Det är också viktigt att ha bra dörrar i ditt hem, eftersom de kan göra stor skillnad för den övergripande inredningen och stilen i ditt hem.

När du ska välja dörrar till ditt hem finns det några saker du måste ta hänsyn till. Det första är dörrens material. Om du vill ha en dörr som är hållbar och kräver lite underhåll rekommenderar vi att du väljer en trädörr. Trädörrar är också utmärkta för isolering och kan hjälpa till att hålla ditt hem svalt på sommaren och varmt på vintern. Om du är ute efter ett mer elegant alternativ är glasdörrar ett populärt val. Glasdörrar släpper in naturligt ljus och kan få små utrymmen att verka större. De är dock inte lika energieffektiva som trädörrar, så de lämpar sig bäst för rum som inte används så ofta, till exempel arbetsrum eller formella vardagsrum.

Hos DörrTema hittar du alla olika sorters dörrar du kan tänka dig. Med allt från garagedörrar till innerdörrar i deras stora sortiment kan du vara säker på att dem har precis det du letar efter.

Mest lästa artiklar