EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Ett fint leende skapar intryck

Som titeln antyder är ditt leende viktigt och har en viss inverkan på ditt liv. Det bästa leendet beskrivs ofta av raka, vita tänder. Detta är dock inget som alla föds med och tänder som är missfärgade kan bidra till ett sämre första intryck när du träffar någon första gången. Det kan finnas många olika orsaker till missfärgning av tänderna, men de vanligaste är dålig munhygien, kaffe och snus. Ett vitt leende anses vara fräscht och snyggt, vilket är ett bra sätt att visa upp din bästa sida för andra.

Dåliga leenden går såklart att fixa, men tyvärr är det inte så mycket man kan göra åt det själv. För att åtgärda sneda och missfärgade tänder behöver du uppsöka en tandläkare som erbjuder estetisk tandvård i Stockholm. När vi nämner tandblekning tänker många av er säkert på dessa DIY-kit som kan hittas överallt. Dessa har testats och studerats och resultaten visar att de fungerar dåligt. Resultaten syns knappt och är oftast en fråga om att föreställa sig att dina tänder är vitare än tidigare. Hos en tandläkare i Stockholm kan du få hjälp med tandblekning och resultatet kan bli mycket bra.

Ett gott leende kan göra ett mycket gott första intryck på en arbetsgivare, vilket kan vara en bidragande faktor till ett nytt jobb för dig. Naturligtvis har ett vitt leende många andra fördelar, som att stärka självförtroendet. Om du har haft missfärgade tänder tidigare så känner du förstås igen dig själv genom att undvika att le ibland och visa tänderna i vissa fall. Detta kommer att förändras med vitare tänder. Du kommer att vilja visa dina tänder och du kommer att bli lyckligare än någonsin.

Mest lästa artiklar