EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Rädda, varna & larma

De första minuterna efter en olycka är de viktigaste och mest kritiska. Genom att utbilda dig inom till exempel HLR får du kunskap och vetskap om hur du ska agera medan du väntar på att blåljuspersonalen vid en olycka för att vara till så mycket nytta som möjligt.

Om du är på olycksplatsen finns det några saker du kan göra: rädda, varna och larma. Med korta men effektiva utbildningar har du möjlighet att lära dig hur du bör agera medans man inväntar hjälp. Oavsett om du aldrig kommer befinna dig på en olycksplats är det ändå en skön känsla att veta att man hade kunnat hjälpa till om det hade skett.

Kunskapen som erhålls genom HLR-utbildning är avgörande för en persons chanser att överleva. Olyckor kan hända när som helst, och det är då skönt att veta hur man ska agera i en sådan situation.

Hos WebbkursHLR hittar du HLR-utbildning. I slutet av utbildningen får du veta hur du upptäcker andnings- och hjärtstillestånd, hur du använder hjärtstartare, första hjälpen och HLR. De ger utbildningar för privatpersoner och företag!

Mest lästa artiklar