EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Fårskinnsfåtöljens alla fördelar

Fårskinnsfåtöljer och snygga prydnadskuddar samt pälskuddar

Fårskinnsfåtöljer är väldigt populära i inredning, men du kan faktiskt använda ett fårskinn för många olika ändamål. Många människor använder till exempel fårskinn som sätesöverdrag i sina bilar.

Detta beror på att dessa är mycket bekväma och ger god skön värme på vintern och svalkar en varm sommardag. Dessutom kan fårskinn också användas som fårskinnsmattor eller fårskinnsfällar och dessa är perfekta för att hålla fötterna varma på vintern.

Lockigt fårskinn och andra olika typer av äkta fårskinn

Fårskinn är en typ av skinn straditionellt använts på jackor, stövlar och handskar. Det är känt för sin mjukhet, hållbarhet och för sin värmande förmåga. Fårskinn är också vattenavvisande och kommer kunna ge både värme och svalka. Ett fårskinn skiljer sig ofta i sin naturliga färgning och brukar ofta röra sig mellan svart till vitt.

Det har en lång livslängd och det kan hålla i upp till tio år med rätt skötsel. Fårull används ofta till olika kläder och andra material där egenskaperna för fårullet är önskvärt.

Skinn fungerar bra i inredningen och då är fårskinn och koskinn mest populära

Kohuds mattor eller det som oftast brukar benämnas som koskinnsmatta är precis som äkta fårskinn, att det varierar i storlek och färg. Det är oftast inte lika stora variationer i själva ytan som med lockigt fårskinn och mer släta fårskinn.

Olika typer av inredning som består av fårskinn

Fårskinn finns som kuddar av fårskinn som är snygga sin prydnadskuddar. Att placera en pälskudde i soffan eller fåtöljen är snyggt. Har du en fårskinnsfåtölj så kan du välja ett annat typ av skinn som exempelvis en pälskudde av getskinn.

Har du flera olika typer av stolar hemma kring matbordet men vill hålla dessa samman stilmässigt. Då kan en sittdyna av fårskinn skapar denna övergången på ett snyggt sätt. Stolsdynor av fårskinn är sköna att sitta på och det skapar ett mysigare kök.

Mest lästa artiklar