EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Hitta en ny stil med en silk top peruk

Löshår, silk top peruk och snygga syntetiska hästsvansar

Letar du efter peruker men är osäker på vilken sort silk top peruk, front lace peruk, syntetiskt peruk eller en peruk av äkta hår. Allt beror på hur du vill använda dessa samt hur regelbundet du vill använda din peruk. Om du letar efter en ny stil men inte vill spendera mycket pengar kan du överväga att börja med att köpa en syntetisk peruk.

Syntetiska peruker är tillverkade av konstgjorda material, så de är ofta billigare än peruker av människohår. De kan dock fortfarande se väldigt realistiska ut och håller i flera månader med rätt skötsel. Du kan kombinera din peruk med olika typer av löshår eller hårförlängning till och med olika typer av syntetiska hästsvansar eller hästsvansar av äkta hår. Vill du har en äkta peruk av medicinska skäl så kommer du enkelt kunna anpassa denna och klippa samt få tips och mer inspiration hos exempelvis indigoshair.se.

Om du har en speciell hårtyp som gör dig orolig för att din hårbotten ska synas genom peruken kan du försöka välja en lace front peruk. Lace front peruker har lite speciellt sätt att fästa runt den främre kanten av peruken. Vilket hjälper till att skapa en mer naturlig hårlinje. De är också lätta och bekväma att bära, vilket gör dem till ett utmärkt val för vardagsbruk.

Skapa en ny look och variera med syntetisk hästsvans eller clipshår

Så oavsett om du är i behov av en snabb stilfix eller letar efter en ny hårlook som håller hela säsongen, överväg att investera i en peruk och lös din fest- eller vardagsfrisyr på ett enkelt sätt. Om du har lockigt hår kan en peruk dessutom hjälpa dig att tämja dessa lockar och göra dem mer hanterbara. Är du osäker på om du ska bära löst hår eller en peruk eller inte, varför inte prova en dag? Du kanske blir förvånad över hur bekvämt och naturligt det känns.

Mest lästa artiklar