EMAGASINET

Search
Close this search box.

Fräscha upp köket med enkla knep

En totalrenovering av köket är drömmen för många, men kostnaden är hög, tiden är lång och hela hemmet kommer att stökas till under renoveringen. Renoveringar är alltså inte något för alla, och ditt kök kanske inte är särskilt gammalt heller, så det är värt en renovering.

Istället för att renovera ditt kök, köp nya handtag och knoppar till dina skåp och lådor. Det låter som en liten sak, men det kan bli förvånansvärt bra. Byt bara ut handtaget så kan ditt kök få ett helt nytt utseende till en mycket låg kostnad. Att installera handtaget är enkelt och kan göras av ett barn utan svårighet. Det finns ingen ursäkt för att inte kunna göra det här, men det är inte svårare än att skruvarna på insidan av lådan/skåpet håller i handtaget.

Köket är en stor del av hemmet och platsen där familjen samlas för att äta tillsammans. Nuförtiden är det vanligtvis en av de få gånger som hela familjen träffas under dagen. Handtag och knoppar kan installeras över hela hemmet, vilket gör det mer enhetligt och fräscht. Med tanke på den låga kostnaden kan handtaget bytas ut varje år för att ge det nytt liv igen. Du hittar ett stort utbud av moderna handtag på Northernhome.se.

Mest lästa artiklar