EMAGASINET

Sök
Stäng denna sökruta.

Skapa extra utrymme med en isolerad friggebod

Friggebod, förråd, redskapsbod och Attefallshus för att skapa utökade ytor på din tomt

Skapa extra utrymme i ditt hem med en isolerad friggebod eller ett förråd och kanske en redskapsbod. Är du i behov att utöka dina boendeytor på ett snabbt sätt. Då är tillbyggnad oftast inte ett alternativ. Det kan många gånger räcka att bygga till ett Attefallshus på tomten.

Ett Attefallshus får idag vara max 30 kvadratmeter och det är en rejäl tillökning som rymmer ett mindre fullutrustat hus. Det kan vara en smidig lösning för den utflyttande ungdomen eller för att ersätta hemmakontoret med ett barnrum vid tillökning och flytta ut kontoret till Attefallshuset.

Om du letar efter extra utrymme i ditt hem kanske du funderar på en redskapsbod. Förråd är ett annat utmärkt sätt att skapa extra förvaringsutrymme, en verkstad eller till och med ett lekhus för barnen. Men med så många olika typer av förråd på marknaden kan det vara svårt att veta vilket som är rätt för dig. Därför behöver vi ta en titt på tre populära typer av förråd, förrådsbod och förrådsutrymmen. Samt hjälper dig att avgöra vilken som är rätt för dina behov.

Skapa mer utrymmen med förråd och redskapsbodar

Förråd är ett populärt val för dem som vill skapa extra utrymme på gården. De finns i olika storlekar och kan vara tillverkade av olika material, till exempel trä, metall eller plast. Det finns också många olika typer av skjul att välja mellan, t.ex. traditionella sadeltak eller modernare platta tak.

Förråd blir alltmer populära som ett alternativ till de traditionella trångbyggda husen. Förrådshusen byggs vanligen av byggsatser och kan monteras på några dagar. De är också vanligtvis billigare än traditionella hus, vilket gör dem till ett bra alternativ för förstagångsköpare eller för dem som har en liten budget.

Förråd är ett annat alternativ för dem som vill skapa extra utrymme i sina hem. Förrådsrum är i princip större versioner av redskapsbod och kan användas för allt från att förvara säsongsvaror till att inrätta ett hemmakontor eller en verkstad. Förrådsutrymmen har vanligtvis fler bekvämligheter än förråd, exempelvis el och isolering, och kan till och med vara klimatkontrollerade.

Mest lästa artiklar